Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Причините за провал във връзките според зодиакалния ви знак

Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Причините за неуспех във връзките съгласно зодиакалния ви знак.
Прочетете още
Стрелец : Имате свободен дух и заради това всяка любовна връзка, която започнете, приключва, тъй като не можете да се обвържете. Вашата независимост е това, което обичате най-вече и не желаете да я загубите за никого. Ето за какво не можете да осигурите на сътрудниците си това, от което се нуждаят, и просто не можете да бъдете щастливи. Най-добрият избор за вас би бил да намерите някой, който е отворен като вас и да имате открита връзка с него.

Телец : Основният ви проблем е, че ви би трябвало толкоз доста време, с цел да се отворите пред някого, само че въпреки това желаете той да се отвори пред вас. Склонни сте да пазите персоналните си неща единствено за себе си и рядко ги споделяте с колегата си. Вие сте доста чувствителни към парите и по тази причина множеството ви връзки се разпадат. Добре е, в случай че вашият сътрудник заплаща за нещата, само че когато пристигна ваш ред, бихте желали да споделите сметката. Трябва да се научите да вярвате повече на колегата си и да не мислите, че ще ви отнеме всичко, което имате.

Близнаци : Имате толкоз доста шанс в живота си, само че главният проблем е, че не знаете по какъв начин да му се насладите. Вие сте много нерешителни по отношение на нещата, които желаете да извършите. Когато нещата във връзката ви вървят добре, вие се отчайвате и си мислите, че сътрудникът ви незабавно ще ви предложи брак. Мислите, че няма да можете да се насладите на живота, откакто се обвържете, и унищожавате положителните връзки поради неща, които не са толкоз значими. Вероятно мислите, че постоянно ще има специфичен мъж, който ще ви чака, тъй че оставяте всички положителни момчета и се озовавате с някой, който не ви прави оценка.

Рак : Когато обичате, задушавате и анализирате нещата. Отново и още веднъж. И не знаете по кое време да спрете.

 

Отдавате се толкоз доста в една връзка, че от време на време това може да се окаже прекалено много за колегата ви. Ставате тотално захласнати от харесаните от вас сътрудници. Искате да знаете къде са и с кого са, всяка секунда. И това е, което плаши множеството от вашите сътрудници, тъй че те вземат решение да ви изоставен.

Лъв : Тъй като сте цар на джунглата, желаете да сте в светлината на прожекторите от самото начало. Не се интересувате толкоз доста от желанията на колегата си. Вместо това мислите за вашите потребности и усеща. Искате вашият сътрудник да ви отдели цялото си внимание, само че не мислите да му отвърнете със същото. И това постоянно е главният проблем в любовните връзки. Мислите повече за себе си, в сравнение с за колегата си, а това не е добре в дълготраен проект. Ето за какво всичките ви връзки се разпадат и главната причина да не можете да получите любовта, която жадувате.

Дева : Вашият главен проблем е, че постоянно желаете да поправите нещата, даже когато не са счупени. Уловката е, че по природа сте огромни перфекционисти и нещата, които са много положителни за другите, се нуждаят от усъвършенстване за вас. Вие вършиме безусловно същото в една връзка и по тази причина всичките ви сътрудници бягат от вас. Никой не желае да бъде изменен и завършен в някой, в който бихте могли да се влюбите. Не знаете по кое време да спрете да критикувате и всички ваши сантиментални сътрудници вземат решение да ви изоставен, до момента в който не е прекомерно късно.

Везни : Вие просто обичате да имате връзка! Това е нещо, което ви удовлетворява и ви кара да се чувствате добре със себе си. Обичате да глезите колегата си, само че в цялата тази блъсканица постоянно забравяте за възприятията и желанията си. Вашият главен проблем е, че постоянно се стремите да задоволите сътрудникът си, но пренебрегвате желанията си. Затваряте страстите си и си мислите, че ще преминат, в случай че не говорите за тях. Но в множеството случаи избухвате заради нищожен тригер и всичко се разпада. Ето за какво е по-добре да говорите за проблемите незабавно щом изникнат и да сте открити за всичко.

Скорпион : Когато се влюбите, толкоз се притеснявате, че сътрудникът ще ви направи на глупци, тъй че всякога вършиме неща, които не са интелигентен избор. Поради огромното предпочитание да задържите сътрудниците си в живота си, вие ги тласкате до крайните граници. Ставате захласнати и параноични, че ще ви изневерят. Вместо това мислите за нещата, които ще се случат в бъдеще. И заради това вашите сътрудници постоянно ви напущат и не желаят да вършат нищо с вас. Ако можехте да се отпуснете малко, всичко щеше да е доста по-различно.

Стрелец : Имате свободен дух и заради това всяка любовна връзка, която започнете, приключва, тъй като не можете да се обвържете. Вашата независимост е това, което обичате най-вече и не желаете да я загубите за никого. Ето за какво не можете да осигурите на сътрудниците си това, от което се нуждаят, и просто не можете да бъдете щастливи. Най-добрият избор за вас би бил да намерите някой, който е отворен като вас и да имате открита връзка с него.

Козирог : Вашият главен проблем е, че мислите, че хората ще ви наранят, без значение какво вършиме, и по тази причина не позволявате на никого да стигне до сърцето ви. Винаги изграждате толкоз високи стени, че сътрудниците ви не знаят по какъв начин да ви доближат. И това ги тормози в целия развой. Никой не желае да поставя старания за някой, който даже не желае връзка. Някои от тях се пробват с теб, само че щом видят, че не отваряш, се отхвърлят от теб. Просто би трябвало да се научите да се наслаждавате на живота и да разберете, че в случай че ви е писано да бъдете засегнати, това ще се случи, без значение от всичко.

Водолей : Основният ви проблем е, че в действителност не знаете дали желаете връзка или не. Харесвате един човек, само че щом видите някой различен, се преценявате и с него. Може би това е нещо, което можете да скриете при започване на една връзка, само че когато вашият сътрудник ви опознае по-добре, те ще видят какво вършиме. Трябва да знаете, че не е добре да си играете с страстите на хората и че евентуално не бихте желали това да ви се случи. Ако не харесвате някого, кажете му го, само че каквото и да вършиме, не го правете на простак.

Риби : Влюбвате се доста елементарно, тъй че главният ви проблем е, че избирате неверни сътрудници. Ако незабавно харесате някого, незабавно ще се опитате да го спечелите и няма да мислите за следствията. Просто желаете да се наслаждавате на живота и по тази причина вършиме такива неща, само че най-после оставате засегнати. Тъй като избирате неверните сътрудници за себе си, те ви нараняват някъде по пътя и губите религия в любовта. Това, което би трябвало да знаете е, че хубавите неща не се случват за една нощ и че би трябвало да изчакате същинската обич да се случи.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР